Pages

Friday, May 28, 2010

R.A.J.I.N

hehehehe..
aku da lame tader ade idea nak kemerepekan..
just jenjalan je kejenye..
haha..

orait..
word kat ats tuh ha...
jrang 'melekat' kat aku..aku rs bukan jarang,mmg tak 'melekat' pon..
haha...senang cter -->
MALAS.

bukan pe..aku tatau la nape aku ni malas nak mmpos...
bermalas-malasan je kejenye...
tapi bler 'rajin' tu turun dari langet...semangat nak mmpos gak...
tapi peratusan 'rajen' tu turun dari langet menghempap paler aku --> 10% je kot
(tp aku rs cm kurang lg jer..haha...)

aku lak klu jadi rajen tu nak tau time bler??
time tergesa2 nak siapkan keje...haaaa...ms tu mmg rajen gler...
1 lg,time nak exam...mmg gler aku ms tu...aku sendiri pon tatau aku leh serajen n leh stadi sekuat tu...
ahahhahahahahaha....
tp pas bende tu sume selesai...."yeah,epi oliday!!rehat,rehat,rehat!!" (fyi rehat = bermalasan)
walaupon ms tu cuti ujung mggu je kowt..hahahahaha...

moral of da stori-mori-->tader owg yg tak rajen...sume owg rajen...bergantung pd diri owg tu manage ati n akal die nak kontrol malas tu..hahaha..


tapi aku masih bermalas-malasan di atas katil.....bwahahahahhaha!!!! meeeeoooowwwww....

p/s:oh ya,arini aku wat kek lg..rajen kan aku??hihihhihihi....tu je sebenarnye aku nak bagitau...wakakaka...

No comments:

Search This Blog

Total Pageview