Pages

Friday, July 30, 2010

.tenet selaju sungai yg tader air.

haha..hiperbola sugguh kan...
sungai tader air leh lak die samekan ngn tenet kat kampus kusza nih...
da la fesbuk pon tak leh bukak..
klu leh bukak pon selaju sungai yg tader air..
da tu sumer bende mau di block..mane leh jd cmnih...
asal nk bukak je hang kejap..mmg hangen aku la kan...haish.........
tu pasal aku syg kampus kota leeeeeeeeebeeeeeehhh dr kampus kusza..haha..
sadis2..

da la weekday block,ni weekend pon mau block gak ke??
tak agak2 r kan...aku tensyen n buhsan nih..tatau nak tgk ape..aish..utube tak lak die block??
sadis2..


~rini nak jog (rajennye..) ,tp ujan(haha)..so jog dalam toilet ngn housmet..haha..ape yg penting? kerjasama..haha
~pg ni pon egt nak tgk arnab2 zaman klasik tu,tp ujan so tak jadik nak tengok..haha

Thursday, July 29, 2010

.tajok-less.

aku tatau nak letak tajok ape sbnrnye..saje nak update je blog ni yg hampir2 bersarang lelabah..hahahaha..
minggu ni abes jadual makan,minum dan tido aku berterabor...
gler2 punyer berterabor...
mama da pesan..jgn wat keje last minit..tp wat gak..haa amek ko tdor da jd cm ape...
mate da hampir2 jadik cm cempaka,arnab albino kelas aku..haha

satu lg bende nak citer..haha..
sem ni aku da blaja anatomi..binatang la..bukan manusia...
klu manusia mau aku tak makan seminggu...kambeng tu pon da wat aku tobat tak mo makan kambeng for a few days..haha..
urgh. tak mo egt..tggu next wek cmne..haha...

lari topik lak..haha..sedang seronok2 buang2 dageng kambeng tuh..
tetba timbul suara menanyakan "tu muscle ape tu? ape name muscle tu? nape men ptong je??"
terkesima aku..tros malas nak wat keje..malas..haha..
diz wek nyer lab telek2 joint n tulang je..tetba tnye muscle...aish...
name bahagian joint yg pelik2 tu pon aku tak abes stadi tros lompat muscle...
kami animal science not vet...haha..
ok terlebeh suda..tak mo cter lbey..

bak kate miss nalini
ade blog blh wat kte ske2..ade blog yg leh wat menaekkan darah..(dlm nada miss nalini)
haha..jahat ek aku nih?hahahaha..

Thursday, July 22, 2010

hidup ku sebagai dak animal science di tahon due..

aish..lame gler tak update..since balik unisza ni balik..bz jer memanjang...but sengaja membzkan diri pon ade gak..haha...

neway since nek tahon due ni..mcm2 da kene wat..baru nmpk apekah animal science ni sebnrnye...wakakaka...dolu2 punye la cm nak gler mmberontak, nanges2 dpt kos ni..hehe...but then bak owg kate tak kenal maka tak cinta..so tu pasal la aku da mula ske gak la kan..ehehehehehe...mggu ni je da mcm2 kene wat..ahad g ukur and timbang kambing...tak cm susah lak kan...egt senang ke??nak lari2 keja kambing la..aish...mau tak berpeloh2 cm ujan da...

smlm lak,g examine tolang temolang..lombu2 n kambeng2..pastu examine tu satu hal..kene lukis lak tu..aigoo...yg beso tu sng la...yg halus2 cm rabbit tu??yup..rabbit punye tulang aku kne lukis...haish...penat2...



conc : thon 2 mmg da mule rs penat n mule rs wat keje..hahahahahahahahaha

p/s: gmbr kambeng yg cumils tu aku upload nnt..nak g lab lak..ade kelas fisio lak pas ni..busy2..hahahahaha

Sunday, July 11, 2010

korea korea korea.



huhu..bukan aku nak citer pasal team bola sepak korea yg da kalah tu...walaupon agk sedey sbb tak masok semi finla pon..agaggagagagaga...
ni pasal kemaruk aku yg nak tgk cter korea sgt2 dahsyat..haish...
skang tgh kemarok personal taste..ohoh..lee min ho hero nye <3
neway aku da abes da tgk cter ni n as usually happy ending!!hurrah!!

aktiviti terkini:mau mencarik dan mendonlod drama korea baru lg..haha.. =)

Tuesday, July 06, 2010

welkom tu UniSZA everybody!!

uish..just a few days untuk balik ke UniSZA, as known as UDM ms dlunyer..
aigoo..aku nak bawak balik tv nih..peti ais..dapo...n modem streamyx kt umah ni ha..haha..
paling penting aku nak bawak ialah AMJAD ZUKHAIR...si ipin kesygn aku tuh...
aku ni pasti kangen banget sama dia sih....(pengaruh BBC mak aku la ni..)

tak mo balik!!!tak mo...da la result terok..aish..malu aku..sem dpn ni aku tatau la cmne nak wat...tak mo balik....(ade yg lg awl kot balik dr aku..haha). aish..bunyik cm aku kat kusza je da...
hurm...dis sem maybe dpt bilik lg selesa dr dulu,but internet susah dpt..aigo...payah la hamba cmni...cmne nak donlod cter n carik maklumat nih..aish....da la aku nyer kolej tuka ke kusza,bukan dpn spital K.T lg..haa....lg aku tak mo..tak ske2...ngn dak2 kusza lg...tak ske!!!oppss..terlebey suda..

hurm..tak pe la..tabahkan hati..sabar maya sabar..ko da puas berpoya2 kat pg nih..balik jd dak bek smula(hipokrit!haha)..

layan cter korea jap..melegakan hati yg lara mengenangkan nasib di sana..haish.....

Search This Blog

Total Pageview