Pages

Thursday, July 29, 2010

.tajok-less.

aku tatau nak letak tajok ape sbnrnye..saje nak update je blog ni yg hampir2 bersarang lelabah..hahahaha..
minggu ni abes jadual makan,minum dan tido aku berterabor...
gler2 punyer berterabor...
mama da pesan..jgn wat keje last minit..tp wat gak..haa amek ko tdor da jd cm ape...
mate da hampir2 jadik cm cempaka,arnab albino kelas aku..haha

satu lg bende nak citer..haha..
sem ni aku da blaja anatomi..binatang la..bukan manusia...
klu manusia mau aku tak makan seminggu...kambeng tu pon da wat aku tobat tak mo makan kambeng for a few days..haha..
urgh. tak mo egt..tggu next wek cmne..haha...

lari topik lak..haha..sedang seronok2 buang2 dageng kambeng tuh..
tetba timbul suara menanyakan "tu muscle ape tu? ape name muscle tu? nape men ptong je??"
terkesima aku..tros malas nak wat keje..malas..haha..
diz wek nyer lab telek2 joint n tulang je..tetba tnye muscle...aish...
name bahagian joint yg pelik2 tu pon aku tak abes stadi tros lompat muscle...
kami animal science not vet...haha..
ok terlebeh suda..tak mo cter lbey..

bak kate miss nalini
ade blog blh wat kte ske2..ade blog yg leh wat menaekkan darah..(dlm nada miss nalini)
haha..jahat ek aku nih?hahahaha..

1 comment:

Anonymous said...

xpe u balek kita mkn beryani daging...
baek punya...;p
hahahahah

zainul@enoL

Search This Blog

Total Pageview