Pages

Tuesday, July 06, 2010

welkom tu UniSZA everybody!!

uish..just a few days untuk balik ke UniSZA, as known as UDM ms dlunyer..
aigoo..aku nak bawak balik tv nih..peti ais..dapo...n modem streamyx kt umah ni ha..haha..
paling penting aku nak bawak ialah AMJAD ZUKHAIR...si ipin kesygn aku tuh...
aku ni pasti kangen banget sama dia sih....(pengaruh BBC mak aku la ni..)

tak mo balik!!!tak mo...da la result terok..aish..malu aku..sem dpn ni aku tatau la cmne nak wat...tak mo balik....(ade yg lg awl kot balik dr aku..haha). aish..bunyik cm aku kat kusza je da...
hurm...dis sem maybe dpt bilik lg selesa dr dulu,but internet susah dpt..aigo...payah la hamba cmni...cmne nak donlod cter n carik maklumat nih..aish....da la aku nyer kolej tuka ke kusza,bukan dpn spital K.T lg..haa....lg aku tak mo..tak ske2...ngn dak2 kusza lg...tak ske!!!oppss..terlebey suda..

hurm..tak pe la..tabahkan hati..sabar maya sabar..ko da puas berpoya2 kat pg nih..balik jd dak bek smula(hipokrit!haha)..

layan cter korea jap..melegakan hati yg lara mengenangkan nasib di sana..haish.....

2 comments:

dIb said...

rse ny ade klas kat kota.. mcm bnyk klas lab je...

MaYa MeiYa said...

hoyeah!!!i like2..mane kak dib tau??tak nmpk pon jadual......

Search This Blog

Total Pageview