Pages

Monday, August 23, 2010

explorace sahur

pejam celik pejam celik da hari ke 13 da rini pose...cepat tol mase berlalu kan?tak sangke tol..hoho...egt baru kjap je pose nye..hehe...neway arini cadang nye nak masak nasik goreng pepagi buta nih..tp sudahnye aku terbgn lmbt n kwn housemate aku sume terpakse mkn nasik sejok je...da la tu satu hal...mkn lelaju lak tu...tggal tader yg tercekik je..haha..mmg lawak r...

memula tak nak mkn..da tawarkan roti nan aku,last2 join gak..hahhaahahahaha..ngn baki ayam semlm yg masih elok n serunding jualan housemate aku..msok gak perot..haha...tp mmg lawak je memasing td...

tp taper..jnji mkn kn?tp kesian housemate aku..sudahnye kwn aku suwo msk memlm je..esk tggl pnskan je..hoho...

Saturday, August 21, 2010

woot.woot.woot

aku makin gler sem ni..gler...
owg maikn bnyk cuti,mkin bnyk rehat or tido,but not me...always become owl..
haish..nsb bek je tader eye bag or lingkaran hitam bwh mate..
nak kate wat keje tak gak...haha..men je bnyk...tp tu la..aku ni tido pon da jd tak menentu da skang nih..trok2...

nak jadi cerita,baru mengemaskinikan my collection of songs..yg bnyk sgt2 tuh n jmpe lagu2 soundtract twilight..huh..tros mencari balik twilight n new moon n watched it so many times..kempunan n gler..thats another reason aku tido lewat..kot?

kawan2,ape yg perlu sy lakukan?tak merbahaya kan??
haha.
suddenly scared..urgh..

and arctic monkey punye lagu sgt2 seronok di dengar yek selaen dr soundtrack twilight n new moon..yeah..crazy isn't?

Sunday, August 15, 2010

kebluran.

bukan kebuluran ok..haha..tp mmg tgh kebulur pon...lapa seh..rilek2...hari posa harus di hadapi dgn tenang dan bergaya...hahahhahahaa...

arini kat kelas animal breeding aku blur gler...tatau la nape..aku mmg tak masok pape pon arini...owg dok dgr,aku blur,owg len dok ngire,aku blur..owg dok bincang2,aku blur..sudahnye aku pok pek2 je ngn abang long..haha..mmg sepatah haram aku tak phm...tgk tulisan yg en zawawi tulis lg wat aku rs nak muntah...haish....

tp nsb bek rini kelas animal nutrition tader...dr wan g filipin..yes!!haha...sedap je aku mmbuta ptg td..bak kate kak dib,tido itu satu ibadah...hhohoho...

selamat berbuka!! =)

Saturday, August 14, 2010

aku benci kau

nape permainkan aku..
dulu kate kene jujur dalam semua perkara, bler aku tak ckp pape bende yg ko rs penting, ko marah aku...tp skang ni ape cite? ko tipu aku, wat aku cm owg bodoh menaruh harapan...
alasan ko senang jer....tak smpai hati...tak nak ckp dpn2 nnt aku nanges atau kecewa..
abes kirenye klu skrang ni baru nak ckp aku tak kecewa la yer?
sakit...sakit ati aku sgt2...skit sgt2...aku da mcm owg gler kat bilik ni..aku benci kau...aku benci...
aku pon bodo pegi mengharap kat owg yang da tak nak kat aku sape suro..
kan da kene bodo2kan...ikotkan hati sgt...smpi ape2 yg kau wat pon aku ikotkan je...
bodohnye aku...bodohnye....
da la dlm pelajaran da bodoh...dlm kehidupan pon masih bodoh gak walaupon da alami mcm2 perkara..aku mmg bodoh..nape la aku leh tak sedar yg kau wat cmni kat aku..
wat malu aku jer..da prasan2 bahgia, senyum panjang lebar, wat gabung2 gambar...
sudahnye aku yg malu sendiri..bodohnye aku....

maaf entri kali ni entri emo...aku tak sanggup nak simpan lg....

Friday, August 13, 2010

seharian pose.

pose2!camat berpose!!walaupon da hari ke-3 da..haha...tp aku tak rs cm dlm mood berpose..tatau la..ni pon silap2 ry tak rase ry nnt..haish...
keje aku time pose ni mmbuta jer..haish...kene bgn maya!!usaha2!!haha...
aku pon mau berusaha menguruskan badan di bulan posa yg mulia ini..
buleh ke??buleh kut..yg penting..berusaha!!gambate!!haha

NOTAKAKI:
~smlm baru hari posa yg ke2...tp da mkn sedap2..hoho..bez gler piza yg aku mkn smlm tuh..meaty sumthin2..gtu la...ade bebola dageng..besh..mkn ngn encek sailor..lg besh...haish....
rindu nye kat beliau..hoho..ops..tak leh lebey2..
~sape encek sailor?teke la sendiri..haha..
~selamat berpose n berterawikh yer kawang2..haha

Sunday, August 01, 2010

.toing~toing~toing.

ehem2...encek khir da lame cter pasal arnab nih..aku baru nak bukak cter..haha...
taper2..ni cter baru nyer...skang ni ade projek baru dak2 kelas aku..ternak arnab...bezkan munyik nyer...td men2 ngn dowg pon bez jer perasaan nye..haha..gler2..
name dowg da la ol skul gler...sazali,melur,kenangan,laila,majnun...n tambah 2 eko lg td..ramli dan saloma..huh..ramli ngn saloma la yg paling comel..2-2 cm teddy bear..bulu lebat gler...actually 2-2 tu ganti wat majnun yg da meninggalkan laila sensowg...T_T
hoho..laila pon cm sedey je td..cian die...neway tgk arnabs ni td wat aku rs seronok gler....bukan setakat ikan je yg leh menenangkan kter pas tgk 20 minit,arnab pon boleh taw..so bela la arnab..hak3..

selaen arnab tu..bende yg wat aku rilek rini wat bende yg aku ske..dana aku nak pki bende yg aku da wat tu esk..hoho..seronok je td..siap kasik akak rumet aku satu lg...hoho..klu jual mmg lumayan aku rs ni..haha...
pak cik kayo...sala2..akak kayo,akak kayo..haha..$_$

arini mmg aku bahgia je,walaupon lab report tak siap lg..haha =)

Search This Blog

Total Pageview