Pages

Sunday, September 19, 2010

multitask person. hebat kan?

pg ni aku g ke kelas dgn keadaan yg terpaksa, mls dan tak mo bukak mata..haih..mlsnye....
pg tu pon hadila kjot aku smpi cm nak cmpak aku ke tingkap..hahahahahahaha...gnz nye aku tido smpi tak sedo2...bak kate mak aku 'ko tido klu owg balik bom pon ko tak sedo..'hahahahahaha...

ok back to da stori mori.. kat kelas breeding td nsb bek aku leh adapt n terima ape en zawawi ajo aku td...klu tak...mmpos...tp dlm stadi2 tu smpt gak aku mengonline n main game sorority life kat fb..hebat kan?haha...sbnrnye nk tutup perasaan kecewa tgk mrkah breeding yg telah disajikan kepade kami di awal kelas..hamek ko!! da la tak lepas..haih....mmpos2...gler aku cm ni...tp aritu pon aku wat dlm keadaan tak mengizinkan...hahahahha...excuse lebey lak minah ni...hoho...

mood merundum tros watkan aku jd hebat, buat bnyk keje n otak bagi 3; men game,dgr lec n tulis note..hebat2..kan?hahahahahhaha

as conc, tensyen dlu baru leh wat multitask..hahahahaha...

Saturday, September 18, 2010

berakhirnye sebuah percutian..

setelah bape hari bercuti raye dgn sakan nye..tiba la aku di bumi terengganu ini....
aku tak mo balik lg...tak puas nak beraye lg..huuuuuuuu....(T-T) tp tak leh tak balik..nnt sape nk gntikan aku g kelas nnt...tak pasal2 gagal exam nnt..huuuuuuu...

cuti kali sgt2 sakan bersuka ria, smpi esimen aku tak sentoh langsung..hebat kan?haha...
ni baru nak wat..tapi terpinga2...rumet aku tgh pantas mengeprint keje2 die..aku?hebat2...
hahahahahahha...

raye ritu da cm wat percutian 3 hari 2 malam da...memula kat kampong abah,percutian 3 hari 2 mlm, pastu balik tros g umah atok blah mama....esk nye g umah pak long, pak andak and mak tam....straight 3 hari 2 malam...umah aku tu da mcm hotel or dobi..balik kejap basoh bju, pastu tinggalkan..ahahahhaha...pas balik tu..esknye aku g beraye ngn kawan2 aku pule..punye la ramai smpi pnoh umah aku tu ha...


haa tgk..pnohkan..siap wat gathering lg kwn2 aku ni kat umah aku...uish....haha...

siang da puas beraye, puas makan..hampir setiap umah g raye sume ade makan2..mau tak pecah prot...hhahahaha..da tu malam smbong tmpat len lak..hehehe...tp tu pon da tak larat nak makan lg...pnoh da prot..ehhehehehe...

esoknye tak g memane pon..dok umah kemas beg..tu pon cm malas je nak balik...haha..kemas sket, men game,kms lg, men game lg...hoho... lastly siap gak n nek bas kol 9 stgh...n sampai ke k.t n unisza..the end..

aku nak g beraye lg..tak puas beraye....huuuuuu...(T_T)

Thursday, September 09, 2010

SElamaT HarI raYa kawANG2!




sempena hari raya yang tinggal lusa je nak muncul...
aku nak ucap kan selamat hari raya kepade sume kengkawang dan beshpreng ku yg ade...
semuga raye ni memancarkan cahaya yg gilang gemilang kat dunia kowg...hoho..
aku ni merepek2 je...
esk aku nak balik kmpong da..horray!!
hoohoo..

p/s: ni gmbr kad raye yg aku berjual ni sbnrnye..agak huduh..tp ade owg beli...berase bangge seketika sbb hasil tgn aku..haha

Thursday, September 02, 2010

Cootii Rayeee....

akhirnye...smpai kat umah gak pg ni...pnt tdo dlm bas...
smpi umah je tros jmpe amjad...jeng3...aku egt die tak kenal aku da...
sekali tu die egt seh...wohooo!!!!ske nye beta rs..haha...die kenal beta larh..hahahahahaha...
makin tembam si boolat tu...aish...seronoknye ade owg yg leh di kacoo2 ni...hehe...

kepade kawan2 ku yg baru nak balik or olredi smpi umah tu..
selamat hari raye yer...maaf zahir batin..balik umah tu lelelok...jgn men mercun or bedel bnyk sgt...nnt tader tgn kurg harga hantaran..ahaks!

ok..now rehat time.
daa~~

Search This Blog

Total Pageview