Pages

Sunday, September 19, 2010

multitask person. hebat kan?

pg ni aku g ke kelas dgn keadaan yg terpaksa, mls dan tak mo bukak mata..haih..mlsnye....
pg tu pon hadila kjot aku smpi cm nak cmpak aku ke tingkap..hahahahahahaha...gnz nye aku tido smpi tak sedo2...bak kate mak aku 'ko tido klu owg balik bom pon ko tak sedo..'hahahahahaha...

ok back to da stori mori.. kat kelas breeding td nsb bek aku leh adapt n terima ape en zawawi ajo aku td...klu tak...mmpos...tp dlm stadi2 tu smpt gak aku mengonline n main game sorority life kat fb..hebat kan?haha...sbnrnye nk tutup perasaan kecewa tgk mrkah breeding yg telah disajikan kepade kami di awal kelas..hamek ko!! da la tak lepas..haih....mmpos2...gler aku cm ni...tp aritu pon aku wat dlm keadaan tak mengizinkan...hahahahha...excuse lebey lak minah ni...hoho...

mood merundum tros watkan aku jd hebat, buat bnyk keje n otak bagi 3; men game,dgr lec n tulis note..hebat2..kan?hahahahahhaha

as conc, tensyen dlu baru leh wat multitask..hahahahaha...

Search This Blog

Total Pageview