Pages

Thursday, October 28, 2010

berakhirnye penyiksaaan..ngeh3...

fuh..akhirnye terbehenti jap penyiksaan pd aku..diz week asek trip n bnyk laporan kene wat..haih...pnt2...ni semalaman aku da tak tido..penat tol...haha..nsb bek da dpt anta n mlm ni aku da redi nak balik umah!yeha....mmg aku ske...cuti study week + cuti khas 2 minggu..mmg bez bebeno dok umah...haha...

1st trip: ke Mardi di UPM and KLCC..3 hari 2 mlm tp mcm nak tercabut sendi n tulang 1 badan..plus wif indigested food lg..meraban perot aku jap..hehe..but then the next day dpt la merayap je ke KLCC...nak masok petrosains tp disbbkan rmai sgt owg + bdak2 skla, jd aku terpakse mengenselkan niat dihatiku yg membuak2 tuh...

dak2 kelas aku yg gler bergambar..haha..pantg nampak kemera aku,tros pis2 belaka..haha

trip 2:ke kelantan kota bharu mek ui....
ni trip ok la...tak la buhsan..coz dt tgk tmpt owg yg jual sarang burung...sgt2 baguz coz diz place, Nespure first mover n the only one penjual sarang burung kat kelantan..mmg hebat...pekerja tak ramai pon..tp hasil kerja mmg top seh...

lec aku..die dpt la srg burung free..kteowg tak dpt pon..dpt karipap jer..T_T...

3rd trip:jerangau kembali dgn kambing2 yg di stress kan oleh kami..haha
bukan ape..kene stress kan kambing tu utk dpt result..heat stress..hoho...tp kte owg pon stress gak...pns weh..tp nsb bek ade pokok tunggal tuh..so kteowg da cm wat piknik da..hehe...
mbek..mbek..

so mlm ni aku da nak balik so da abes sume keje2 yg menensyenkan aku..har3...tp pas cuti ni exam lak..so kene la bertarung gak kat umah tu ha..tp pape hal balik ni qada' tido dlu..hehe...

nek bas lg mlm ni..duh..lgoh bdn tak ilang lg..haih......

No comments:

Search This Blog

Total Pageview