Pages

Monday, October 18, 2010

pok pek pok pek.lalala.

aku ni bler start bukak mulut tak penah berhenti..
nak2 pulak bler time owg suwo aku bercerita...
tak berhenti la gamaknye mengalahkan pak cik-pak cik yg kaki ngeteh di warung mamak..
da mmg aku gini..smpi klu dlu time jln ngn cik abang(dulu la..skang tader..) die ske diam and dengar aku pot pet sepanjang perjalanan menuju mane2 destinasi..haha..
sape yg jadi laki aku mmg kene tadah telinga je la dengo aku bercerita...

da tu klu bercerita laju semacam..dgn tunggang langgang..sume aku nak cter dlu...haha..sudanye owg tnye bnyk kali sbb nak phmkan ape yg aku cter...hihi...

ni psl tgh ari td la...mkn2 smbil bergosip ngn ousmet aku..udah nye mau bukak kaunseling cintan cintun..aku bukan nye pandai sgt...but nak sharing pengalaman blh la kut...cerita punya cerita,sudahnya bukak cter antu lak..haha..aku ni bab cter antu mmg pnoh di dada..dr pengalaman sendiri smpi ke pengalaman owg..mmg aku egt ah..dari satu cter ke satu cter...smpi penat kot mulut aku bercerita je....hahhahaha...yg lagi 2 ousmet aku tu dgr je...haha

so jgn kasik aku mulakan bercerita..bler mula bercerita..mulut yg cantek lg mungil bak angelina jolie ni tak kan berhenti bergerak smpai penat or kowg kater stop..haha..

kadang2 aku rs aku ni cm da tue gler sbb ade je cter aku nak cter, base on pengalaman plak tu..haha

2 comments:

Anonymous said...

pernah menjadi mangsa bebelan tetapi best dgr crita2 dia.....seronok tgk dia bercerita...huhuhuhu

zainul @ eNoL

MaYa MeiYa said...

ceit..saje je ko..haha..

Search This Blog

Total Pageview