Pages

Tuesday, October 12, 2010

senjata paling ampuh untuk menewaskan musuh durjana sejak azali : mesin basuh syiling.

mesin basuh siling.
ala yg masokkan dwet siling sbnyk 2-3 hengget, pastu tggu la stgh jam die basoh bju kowg n keringkan sekali..
aku 1st jmpe menatang nih ms kat matrik dulu...huhu...mmg senang idop aku...tp tak leh basoh ujung2 minggu..ms tuh la akan ade pertarungan merebut mesin basuh and perbarisan bakul2 bju2 tengek yg diperam selama seminggu.haha.
sbb tu aku ske basoh bju gne mesen tu di mlm hari di kala owg tader,owg tido...kat u ni pon aku wat cmtu gak..klu dgr mesen basuh berbunyi 1-2 pg, bju aku la tuh dlm mesen tu..

tp yg tak bez nye gne mesen ni bler time dwet dlm mesen tu da penoh,or ade dwet stuck dlm tmpt siling tu..yg makan dwet,it means aku da msok dwet tetba jd kosong semula tu paling aku skit ati..mau sehari aku ngamok2 kat bilik.huh..

tp suma tu dpt diatasi dgn senjata yg paling ampuh n dasat yg diaja oleh exrumet aku dulu di matrik..setelah berguru 2 hari 3 mlm, aku telah mahir gne kan senjata ni..haha..mesen basuh tu tetap kalah ngn aku!hahahahahahahhaahaha...


TADA!!!!!!!!

ya...pembaris senjata paling ampuh yakni berkesan untuk mesen basuh siling ni...tak kesah la pembaris ape...janji pembaris...caranya senang je...kowg amek pembaris, then jolok2 tmpt siling smpi kowg tak leh nak jolok ape lg tah...then akan keluarla siling2 yg tersekat2 tu...loteri tu...haha...
pg td je aku da menang loteri mesen basuh sebnyk 80 sen..haha...ms kat matrik dlu penah smpi 3-4 hengget aku dpt...mmg bahagie tol..haha...so sape2 nak mahirkan ilmu ni...aku leh bukan kelas menuntut ilmu ni ngn aku...free of charge..haha.

entri agak merepek kali ni..haha

2 comments:

bLAck_fOResT said...

x bleh bla...
licik gle...hahaha...
bgos2...jimat dwet...

MaYa MeiYa said...

haha..licik ker?abes die wat onar kat kite..kite wat onar balik kat die..haha

Search This Blog

Total Pageview