Pages

Tuesday, November 23, 2010

another citer korea! playful kiss!

ok, aku da tgk..cter ni mmg bez..haha..sengal2..tp cm same je cter korea yg len..dak skla yg digilai ramai, heroin yg ske hero tp dipndg sebelah mate..tetba ske kat heroin..haha..da tu abes cter je ade patung cm cter goong..wat bear same kot..klu owg tgk cter ni pon sbb ade Kim Hyun Joong jek..heroin nye, Jung So Min kekdg aku tgk comel..kekadang tak..tp bler da masuk kolej aku nmpk comel je la...haha..cm gay lak bnyik nye..muahahahaha.....




tp ade watak sowg lg yg penting selaen kawan oh ha ni, the playful boy Bong Joon Go..die mmg gler..haha..watak die sgt2 klaka..tp bler da meningkat dewasa die ubah perangai die...jadik more gentlemen..haha..bgoz la pe..ni gmbr die kat bawah ni..in da middle..his real name is Lee Tae Sung..



haha...sengal kan gmbr 1st tu..tu ms kat skla...yg 2nd ni die da stat keje kat kedai ayah Oh Ha Ni and lepas ayah Ha Ni suwo ubah stail rmbut..hensem la gak pe...btol ex rumet aku ckp, stail rambut seseorang itu leh mggambarkan kehenseman seseorang itu..haha...smpi skang aku egt die ckp..klu one guy ni muke bese2 je, but then rambut kasik setting baek punye..TING! jadik hensem...haha...aku da bnyk kali jmpe owg cmni..hehehehehehehehe...

tp tu la Ha Ni pandang kat the cool hearted Seung Jo..kecian si Joon Go ni...klu aku la kan...bek aku pilih Joon Go ni..dr melayan Seung Jo yg mcm maen2 kan perasaan owg..klu ske,ckp ske..klu tak,ckp tak..jgn maen2kan hati orang...aku benci watak die..haha..watak je..bukan benci kim hyun joong ok..haha..marah lak die hard fan die nnt..ngeh3...

bio mcm si Joon Go..sabar menanti Ha Ni..walaupon minah tu wat dek je kat die..haih..seriously, klu aku in my real life..bek pilih Joon Go..aku egt ape mak aku ckp, lbih bek terima owg yg cintai diri kita dari kite citai sumone tu but then die tak cintai kite..kite yg merase sakit sedangkan klu kite terima owg yg cintai kita die sggup wat pape utk diri kite walaupon susahkan diri die..

ok.aku jd teremo tgk cter ni..haha..tp mmg btol..aku tak ske Seung Jo..bio la mamat tu kalut cm Joon Go..tp die sggup wat segala2nya semata2 nak kekalkan senyuman Ha Ni..haih..kenape aku tak jumpa lelaki cmtu lg..

ok.teremo lg and teramat panjang lak entri kali ni..haha..padahal lusa ade exam n tak abes stadi lg..haha..

Sunday, November 14, 2010

kerana 2pm,aku terpaksa memilih!

ok dari jao aku tgk da terpikat..
da lame aku perhatikan...
mmg tergoda naluri ku tgk...
haih..
tp setelah teliti sifat2 nye..
ade yg kurg...
so tak jadik aku nak pilih....

tp skang ni 2pm telah wat aku jadik penasaran balik...
by hook or by crook aku nak gak!
haih...

ade 5 kaler..
tp pink dan itam,2 pilihan yg aku kene pilih...
korg pilihkan utk aku leh?

SAMSUNG CORBY!!!!!!

Chic Black Chansung and Junsu
Cupid Pink Nichkhun
Energetic Green Taecyeon
Jamaica Yellow Wooyoung
Minimalis White Junho

haha...harge 699++..camera 2 mp je..sbb harge ngn kamera aku tak mo beli...kini disbbkan vid nih aku da tergoda n aku nak kumpul dwet nak beli gak!!haha..
mereka sgt kacak n menggoda dlm nih..nak2 lak nikhun..haha..cam jigolo aku tgk..haha..
tp aku tergoda ngn sore chansung..kacak gler sore die..haha

mereka hot sgt..haha

Saturday, November 13, 2010

ouh..mase..tlg la bergerak sikit2..


ok..cuti da nak abes...tp hape bende pon tak stadi lg...sket2 je..klu gni mmg mati la ambe gini...
maen je keje nye..men ngn amjad..
men fb...maen-maen..ouh....bnyk nye lagi bende aku tak stadi....

tp tak start2 gak..haih..ape nak jd ngn aku ni pon tatau la..haha...

neway aku nak promote 1 blog ni klu kowg tak tatau lg la..
ur profile ur story..bace2..besh gler nak mati..mmg lawak abes...
gerenti skit prot sbb gelak yg berlebihan..haha..

ok aku mau stadi.haha.
yek2 je aku ni.

Sunday, November 07, 2010

kalau berpacaran..

aku ni sejak due menjak tige menjak ni jelez lak tgk owg kapel2 ni..yela memandangkan aku ni dahulu kapel agak lame..haih..tp nk wat cmne..jodoh tader...die pon da nak g jao..hoho..ayat sedey lak...so pastu aku tekad tak mo kapel..

sudahnye aku jeles tgk owg kapel skang ni..haih...cik abang sane, lalink sini, syg situ, ayng suti..haih...ikotkan hati yg jahat dan kejam thp dewa ni nk je dtg dekat bukak lagu kalau berpacaran..haha..tak pon tetba dok tgh2 antara dowg wat dowg gaduh..ngeh3..tp aku tader la sejahat tu...hoho...

lgpon aku nk tumpu pelajaran dlu kot..(poyo..kan?)..haha..tader la klu aku kapel pon keputusan still trok tak gune gak...mmg payah gak r nk life sendirik2 ni..tp aku nak puas2 idop single dlu..hoho..pastu carik pakwe tros tunang n kawen..xyah susa2 nk kapel lame2...mak aku lak skang ni tak abes2 tnye psl pkwe..jodoh..aritu siap kasik ayat ptgn surah lg...utk dpt jodoh cpt..haha...
mak aku mmg tak sbr btol...haha...

meh layan lagu nih..haha..


sape ade jual ubat rajen!!!

aduh...aku bab2 bace2 buku ni mmg mls nak mampus..bler stat bace je or stat ulang kaji mulelah mate cm hape...pdhal klu ber'muka'buku tu 24 jam tanpe henti taper lak kan..haha..
tp skang pon aku cm da mls nak layan fb2 nih..da bosan sket..sket jer..haha

tgk status kwn2 aku kat fb da mcm bnyk jek dowg stadi..entrepreneur..anatomy..haih...
aku ni hape2 on tak bukak lg...setelah seminggu di umah,tp bc pape pon tak lg..tp ptg baru nak bc fisio...ya allah mls nyer beta ni...sile lah bagi beta ubat yer..hehe..beta akan bayar dgn harga yg setimpal..klu berkesan beta tempah 1 tan teros..deal?

urgh....mlsnye......

Search This Blog

Total Pageview