Pages

Sunday, November 07, 2010

kalau berpacaran..

aku ni sejak due menjak tige menjak ni jelez lak tgk owg kapel2 ni..yela memandangkan aku ni dahulu kapel agak lame..haih..tp nk wat cmne..jodoh tader...die pon da nak g jao..hoho..ayat sedey lak...so pastu aku tekad tak mo kapel..

sudahnye aku jeles tgk owg kapel skang ni..haih...cik abang sane, lalink sini, syg situ, ayng suti..haih...ikotkan hati yg jahat dan kejam thp dewa ni nk je dtg dekat bukak lagu kalau berpacaran..haha..tak pon tetba dok tgh2 antara dowg wat dowg gaduh..ngeh3..tp aku tader la sejahat tu...hoho...

lgpon aku nk tumpu pelajaran dlu kot..(poyo..kan?)..haha..tader la klu aku kapel pon keputusan still trok tak gune gak...mmg payah gak r nk life sendirik2 ni..tp aku nak puas2 idop single dlu..hoho..pastu carik pakwe tros tunang n kawen..xyah susa2 nk kapel lame2...mak aku lak skang ni tak abes2 tnye psl pkwe..jodoh..aritu siap kasik ayat ptgn surah lg...utk dpt jodoh cpt..haha...
mak aku mmg tak sbr btol...haha...

meh layan lagu nih..haha..


2 comments:

z.a.r.i.t.h said...

maya ape doa nya? share laaa :p

MaYa MeiYa said...

amboi2...haha..gatai nak kawen cepat kah?haha

Search This Blog

Total Pageview