Pages

Sunday, November 14, 2010

kerana 2pm,aku terpaksa memilih!

ok dari jao aku tgk da terpikat..
da lame aku perhatikan...
mmg tergoda naluri ku tgk...
haih..
tp setelah teliti sifat2 nye..
ade yg kurg...
so tak jadik aku nak pilih....

tp skang ni 2pm telah wat aku jadik penasaran balik...
by hook or by crook aku nak gak!
haih...

ade 5 kaler..
tp pink dan itam,2 pilihan yg aku kene pilih...
korg pilihkan utk aku leh?

SAMSUNG CORBY!!!!!!

Chic Black Chansung and Junsu
Cupid Pink Nichkhun
Energetic Green Taecyeon
Jamaica Yellow Wooyoung
Minimalis White Junho

haha...harge 699++..camera 2 mp je..sbb harge ngn kamera aku tak mo beli...kini disbbkan vid nih aku da tergoda n aku nak kumpul dwet nak beli gak!!haha..
mereka sgt kacak n menggoda dlm nih..nak2 lak nikhun..haha..cam jigolo aku tgk..haha..
tp aku tergoda ngn sore chansung..kacak gler sore die..haha

mereka hot sgt..haha

7 comments:

mr kay said...

aku suka handphone dalam citer you're beautiful tu.
yang tu handphone ape?

eyka yusof said...

maya! ko terpikat dgn hp ke model tu??hampeh tol la..haha

z.a.r.i.t.h said...

hp tu sangatlah tak bagus. aku tak syorkan kau beli. baik beli HTC. hehehe :P

MaYa MeiYa said...

khir:haah..kat korea dowg pggil airtel..tp msia ni samsung..lbeh kurg..samsung corby la dowg gne..haha

eka:aku terpikat ngn 2-2..ngeh3..chansung pnye pasal la..haha

zarith:yeke?aku tak penah tau lak..haha..nape tak baguz lak?

MaYa MeiYa said...

eka: bek ko tgk vid tu..haha..ko pon tergoda...ngehehehe...

bLAck_fOResT said...

mkck kt india pn ad gk fon tu...
rmi yg gne...
hmmm bole la kot...
cme kcik la... font dy lawa...

MaYa MeiYa said...

yeke?ok smgt aku nak kumpul dwet..
tp bab ko ckp mk cik kat india pon ade gak fon tu mmg tak le blah..haha

Search This Blog

Total Pageview