Pages

Monday, December 13, 2010

5km.mak limah.celop2 tepong.

title yg da mengambarkan segalanya ms sabtu lepas..mmg gler! haha..

lari2 5km pastu g CS ngn pki track suit n sport shoes for da first time in my life pastu g keje kawen tapi aku takmo g smpi kene marah ngn shah and at the end sambut beday eroza dengan saluti beliau dengan tepung..

muahahahaha...sile ulang ayat diatas selaju yg mungkin yer..hahahaha..mmg 1 hari ms hari sabtu tu gler!!sgt2 gler...mane tak nyer..da lame aku tak bersukan tetba masok acara lari2..5km plak tuh..da la tu kene tinggal ngn eroza..haha..nmpk sgt aku ni tak fit ..hahada tader energy n sgt berat..miahahahahaha..

santek kasut abang tuh yg kaler pink2 tuh..tp ramai pki cmtuh..2-3 owg ade la gak..haha

Larian Serentak 1 Malaysia..tu la name acare yg aku join n baru dpt tau mase letak name..muahahaha..mane la aku tau..mase letak name tu pon bukan aku yg letak tp kawan aku..haha..dtg2, dftr dapat la baju..putih and ade lmbang maybank..sbb maybank yg taja kot...hadiah pon maybank kasik...1st place dpt 500 hengget..yg len aku tak pasan lak..haha..


muke selebet nak mati..taper janji aku dpt sijil..muahahahahhaaha..

pas penat lari..tros g sarapan..sbb aku lapo..haha..pastu dgn bju tshirt n pakaian diatas ni ha,g CS merayap n tgk cter mak limah pulang ke umah..tak gler namenye tuh?haha tak penah dlm sejarah idup aku g jb or merayap di bando cmtuh..huh..mmg wat muke tebal jer la..haha...after that shah ajak g umah kawan die ade keje kawen..tp aku tak mo g..gler ko..mmg la org tak ramai n orang tak tgk aku pon..tp aku rs malu yg amat sbb tak sopan sgt2..malu aku..smpi shah marah aku pon aku tak g..haha..kesian shah..sori la ye..tp mmg aku tak mo g...malu... T_T

balik dr keje kawen tu aku tertido..aku egt da nak balik..sekali dowg straight g tg. langsat..gler tak jao dowg ni bwk kete...ngn shah bwk fuh..laju yg amat mengalahkan kelajuan cahaya..haha..sampai kat pantai tu dowg kate nak smbot bday eroza..ok la tukan..tp aku tatau dowg da rancang lame..pastu dowg tmbh,nak mandikan dgn tpong sekali..haha..


walaupon kecik,kek ni hampir2 dpt ditenyeh ke muka eroza dengan jayanya..haha

lepas nyanyi lagu bday je yg len melayan eroza, yg len lg 1 g amek tepong..mmg berbedak dr kepale smpi lutut dowg ni..haha...aku je yg terselamat..tp kene gak sket..haha..zizul yg rancang pon die yg kene lebeh..hahahahhahaha..lawak je...

minah belated bday. saeng-il chukahe!

kecian eroza..haha..ni la wat aku gelak gumbira n hapi2 di umah..aku jd mls nak balik ganu sbb dowg..ahhahaha...luv u guyz!!

owh entri ini wat pertama kalinye aku letak muke aku..tengah selebet nak mati lak tu..haha..

4 comments:

Anonymous said...

hehhe
luv u ollssss
-ero

MaYa MeiYa said...

wah..ero jmpe blog aku...bangge seh..haha

Anonymous said...

hahahahha,,sje je,,bosang2!!hahahha
-ero

MaYa MeiYa said...

bosang eh?dok leh bosang2..g stadi sane..haha

Search This Blog

Total Pageview