Pages

Friday, December 31, 2010

end year of 2010 and new year of 2011


yeah...da nak abes da year of 2010..bnyk suka dan duka...ngeh3...nak kate bnyk suke..tak kot..but 50-50..haha...actually i dun have idea nak wat new entry...haha..awal tahun bnyk bad things happen to me..been single again..bad result(too bad..T_T)..but then aku still cover my sadness wif my happiness..yeah..haha..klu tak tak match la ngn slogan blog aku kan??hehe....

diz yer aku aku pasan asek jalan je keje nye..i mean wat trip..to everywhere..anywhere...haha... enjoy sbnrnye kos aku nih..cume my first impression ngn tak penah dgr kos ni wat aku rase kecewa gler babun..but then i managed to like and looooooove diz kos...haha...lg on aku da masok thun 2..gler ko klu aku tak ske...haha...dan yg aling penting sbb dak2 kelas aku yg amat2 sporting da gila2...yup gila..hahahahhahhaaha..sorry guys..tp aku n kowg slalu admit it kan? hehe..

dan paling yg aku amek kesah ialah berat badan aku..haha..mmg la nek je and tak penah turun2..but then after raya aku try diet..agak extreme and aku berjaya lakukan..haha..tp kejap je...hihi...

papehal happy new year to every one and if ade azam teruskan azam2 anda...haha..
ckp psl azam teregt klasmate aku ckp:

"ape azam kau?"
"nak teruskan azam tahun lepas"
"ape azam ko tahun lepas?"
"nak teruskan azam2 yg thun2 lepas"
"ape azam ko tahun2 lepas?"
"aku nak teruskan azam2 aku yg lepas2 tp smpai da tak egt azam aku yg sbnr..."

BWAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA!!
aku da ckp klasmate aku gila-gila..haha

No comments:

Search This Blog

Total Pageview