Pages

Wednesday, December 08, 2010

kasanova berjaya.

ngurat awek = dpt no fon + gambr

dahsyat kan dak2 skang ni..smlm aku kua ngn kwn2 aku..saje g tgk wayang..then sementara nk tggu mase g wayang tu, jejalan n g beli air...yg lg 2 owg tu g beli wafer...pas aku g beli air g la join dowg...then mase tu leh lak dowg ngurat awek wafer...haha...aku da gelak2 je la..kawan aku ni mmg kaki ngayat..ayat mmg ske manis2..haha..lawak gler...

*
*
*
*
*
7.30 pm..masok la panggung wayang...cter harry porter and death hallow..baru je duduk kwn aku yg casanova tu lompat2 excited. sbb dak tu miskol balik..hahahahaha...tros nak bukak klinik doc love n bukak kelas kasanova..haha..abes je wayang tros g jmpe dak tu...mmg dahsyat kawan aku ni...

kasanova yg hebat.

ms dlm perjalanan ke Banafee Village, smpt lg follow awek kete kancil...lmbai2..memaen lg..awek tu marah kot...hahahahha...aku gelak je la...tp seyez..mmg lawak gler dowg ni...skit prot aku..haha....balik dr City Square pon smpt ngurat awek Myvi....mmg darah kasanova mengalir dlm diri die...pastu siap bagi tips2 dlm bercinta lg..haha..aku salute mamat nih..


hai cik adek....

aku ramai kawan kasanova.haha

P/s:enol,klu ko bace entri ni jgn ckp ngn doc love tu taw..haha

4 comments:

nur syahida said...

biasew la tu..
mayb juz for fun

MaYa MeiYa said...

tu salah satu reason,die kate...klu dak tu tak layan die pon mls nak amek kesah..haha

z.a.r.i.t.h said...

huh lelaki. >;[

MaYa MeiYa said...

zarith: tau taper..tp nk wat cmne...rmi je kwn aku cmtuh..haha

Search This Blog

Total Pageview