Pages

Saturday, December 11, 2010

ini ayah..tolong isikan kredit...


ok..kowg semestinye da tau kan psl kes ni..huh..dahsyat...semata2 kat balai polis tader kredit, mintk smpi 30 hengget, 50 hengget...merepek...klu tader kredit sgt pon pki tpon balai olis tak leh ke?merepek kan..1 lagi, klu kter tader kredit..nak2 lak emergency cmtuh..msti kte mintak tlong family kte ton kan..da alang2 dpt kontek or msg..klu aku dlm terdesak cmtu."abah kol owg..emergency ni...cpt tepon bah..." bapak aku msti serta merta tpon aku...ni ade tak yah kol..da masok kredit baru kol...mmg merepek..

msg ni bpk aku dpt smlm...adek aku yg pompuan tu pon kate ade dpt gak...cume die tak ckp je..sbb die slalu tader kredit..miahahahahaha,....ok balik pd kes td..aku ade atok blah mak je n kebetulan mak aku pggil atuk aku tu ayah...tgh hari smlm abah aku kol..tnye psl msg tu la...aku ni psg telinga n kebetulan aku baru bace pasal kes ni..tros aku ckp jgn caye n aku bc mesej yg owg len da dpt tuh..

Nsb bek aku ade bace..then aku ckp la kat mak aku"ma, atuk mane reti taip msg..die tau kol je.."
mak aku baru pasan..hahahahahhaha...atuk aku tak reti msg2 ni..die tau tekan butang kol n ckp je..hahahahahahahaha......so beware ye sahabat2 ku..jgn terpedaya...bende ni da smpi masok metro online tu..dahsyat2....klik sini klu nak tgk berita tuh..

suspek utama?katenye warga asing aka warga indonesia..tatau la..tp klu tgk no tu pon da tau asal mane kan..jgn kate kite tuduh2 pulak..ok..tak mo lebeh..pandai2 la kowg pike sendirik...

ok sekian berita arini..haha..ciao...mau tido awal..esk ade lari2 5km..miahahahaha

2 comments:

Search This Blog

Total Pageview