Pages

Thursday, January 06, 2011

sepetang bersama.......

okeh muke tgh selebet..yg tengah2 tu blogger gak ye..cik fizah..klik sni klu nak ke blog die..haha

petang2 skang ni aku semangat nak joging2..tak cm dulu..dok memerap dalam bilik..fizah ajak aku pon sggup aku dok dlm blik je..haha...bukan ape..skang nih aku rs cm da berat sgt je...hahahahaha..cpt penat pon satu hal..baru bape meter lari da penat cm hape je..pdhal dlu sukan2 ni lah jiwe aku..bwahahahaha..ayat tak leh blah..haha..klu tak jog pon..aku da janji nak men badminton ngn fatimah petang2..klasmate merangkap ousmet aku..hahahaha..

tu pon sbb ptg tader kelas..tu pasal la idop aku cm bahagie je skang ni..haha..bahgie membuat taik mate je petang2...miahahahahahahhaahahaha...sudahnye mate aku skang bengkak memanjang..miahahahahaha...

2 comments:

fiezah said...

ak rse mcm cantik dlm gmbr ni..hahahah

MaYa MeiYa said...

@fiezah:perasan!!hahaha...

Search This Blog

Total Pageview