Pages

Thursday, February 24, 2011

makan malam yg amat mewah.

cm tosei lak aku tgk.haha..lazat...uuummmmm....

ok tu bukan tosei ye..lempeng ikan bilis+bawang.haha..ske ati aku je..sebelahnye tu sup cendawan..aku tatau nak wat pe lg...ni je la dpt aku wat dgn kekurangan barang..

tp yg pastinye dpt kenyangkan aku..ngeh ngeh ngeh..

p/s:ms aku taip ni da lame da ade perot aku sume bende nih.hahahahahahahahahahaha

Tuesday, February 22, 2011

maaf la biarkan blog ni berabok.haha.tenet masalah.tader mase.kat jerangau tader tenet.
ok ckup2 la bagi alasan tu.haha

Monday, February 07, 2011

haha.meh like reramai meh!

ngeh3.aku baru je pasang button like kat blog aku.meh2 tgk..haha..pdhal bende ni da lame da owg pasang,aku je ketinggalan zaman..nevermind,better late than never. eh betol ke?haha.ignore it

p/s:asek tader air je.amat tensyen.nsb bek aku pg td gagahkan diri bng awl.dpt mandi.ngeh3

Thursday, February 03, 2011

seronok double triple!

yersterday is my GENG's day.haha..so fun wif them.malaih nak tulis so diz sum of our actvties yesterday.ngeh3..


Karok smpai sakit tekak.





merayap ke zoo. happy btol.cm wat lawatan dah.haha


sambut birthday aku enol ngn topek.hoho.


makan stambot n grill yg sangat sedap okeh.sape dok jb aku leh cdgkan g sini.mantapp!

thats all.tp ni gmbr lagi bez dan hebat.haha.hebat la sgt kan.

Search This Blog

Total Pageview