Pages

Friday, March 11, 2011

kereta kancil dengan kelajuan kuda.

haha..arini dengan rasminya aku bawak kete dengan lesen!meh meh meh...cm tak sangke je aku bawk..aku ke bawak td..ahahahaha..

dari kusza ke state library,ke mydin, ke PC Fair then balik kusza..tp berdebo gler mase tu..haih...ye la tak pernah nak bwk kat area terengganu.haha..good improvement for me...ngeh3..

Wednesday, March 09, 2011

pengakhiran penyeksaan keotakan keakuan.

haha.first,alhamdulillah berakhirnya test segalam macam test yang menyesakan lagi menensyenkan aku..mmg terbaek la test kali ni..mmg niat aku nak capai 3.5 mmg tak tercapai la..

tapi akan ku usahakan jua segala kudrat ku untuk mencapai niat ku itu.haha..penat asek dok bawah..result terok.tensen tak enti-enti..haih..
dun wori maya.you can meh.hoho..

hidup kat u ni amat-amat tensen,lagi tensen dari mase aku kat PLKN dlu, dgn pegang jwtnnye lg..but hidup u ni mmg la amat2 susah dan sangat2,bukan,over-over nyer tensen.result,result,result.

hope aku senantiasa ade semangat nih.doakan beta okeh?kerjasama anda didahulukan dengan terima kasih.hahahahahhahahahahahahahahaha...

Thursday, March 03, 2011

glerrrrrr.....lajuuuuuuuuuuuuuu...


gler...sawan jap aku tgk tenet kat kampus kota cam gini..nape kusza tak camni ek?haha....sekejap je donlod da bnyk2...patut la klasmet aku dgn kawang2 sekutu die donlod bebanyk cter..gler...haha

Search This Blog

Total Pageview