Pages

Wednesday, March 09, 2011

pengakhiran penyeksaan keotakan keakuan.

haha.first,alhamdulillah berakhirnya test segalam macam test yang menyesakan lagi menensyenkan aku..mmg terbaek la test kali ni..mmg niat aku nak capai 3.5 mmg tak tercapai la..

tapi akan ku usahakan jua segala kudrat ku untuk mencapai niat ku itu.haha..penat asek dok bawah..result terok.tensen tak enti-enti..haih..
dun wori maya.you can meh.hoho..

hidup kat u ni amat-amat tensen,lagi tensen dari mase aku kat PLKN dlu, dgn pegang jwtnnye lg..but hidup u ni mmg la amat2 susah dan sangat2,bukan,over-over nyer tensen.result,result,result.

hope aku senantiasa ade semangat nih.doakan beta okeh?kerjasama anda didahulukan dengan terima kasih.hahahahahhahahahahahahahahaha...

2 comments:

dilnaz said...

ko boley maya. ak doakan ko dpt 4.5..
siyes..ak nak kwn2 ak bjaya. gudluck.
dont give up. doakan ak skali.hoh0~

MaYa MeiYa said...

amin....ko pon gud luck!

Search This Blog

Total Pageview