Pages

Monday, April 18, 2011

gajah-gajahan. dan kenyir juga tidak lupa

semalam g melawat gajah-gajah yang terbela nasibnya..haha skema sket ayat..ni sbnrnye nak memenuhi aktiviti kelab kos kiteowang,kelab ALPHA..and nak tau gak kitaran hidup dan fisiologi gajah tu sendiri..tempat ni namenye Taman Pemuliharaan Haiwan Liar Negeri Terengganu..

ni suria namenye..umo 11 tahun..ni die tgh bagi tunduk salam..baek kan?

bagi makan kat suria straight away kat dlm mulut die.hebat kan?haha

ok.pakcik pakai baju merah tu bisik2 kat gajah tu and suria dengar ape pakcik tu ckp.then POOOOHH! suria sembur air kat kteowang.haha


pemandangan tasik kenyir.sangat2 dan amat2 lawa,indah dan menarik.fuhh! tak terkata lah.haha

klasmet2 aku sume da bercerita..so malas nak citer panjang lebar.haha

p/s:ilmu baru= gajah hanya hadam makanan die sbnyk 40% je. tu je.haha

2 comments:

dilnaz said...

(kalasmet2 aku sume da bercerita..so malas nak citer panjang lebar.haha) mantap la ko..haha

MaYa MeiYa said...

hahahahahhahaha.....betol la..klu sume sebok dok cter panjang2..haha..

aku bagi gambar je la..hehe

Search This Blog

Total Pageview