Pages

Sunday, April 17, 2011

ma savior!! ouh thank you so much!

aku da kat umah..sudah di jaybee..yippeee!! haha..seronok tak terhingga..pnt tak ilang lagi jumpe ngan amjad, tros ilang..hohhoohoho..ok stop stori mori aku.aku nak citer ni.haha

ok hari aku balik umah..tiket aku dari ganu ke pasir gudang kol 9 stgh pagi..aku malas nak balik malam.da alang2 pagi tader nak wat pape bek aku balik pagi ye dak?so wat la perancangan ngn kawan aku sowg lagi ni..cik fifah..rnacang punye rancang,nak nek bas g ke kampus kota kol 8..punye la aku bersiap awal-awal pagi buta..da kol 8 stgh bas tader pon.aku da meraban raban da depan pejabat asrama.

cik fifah yang sentiasa bersabar dengan aku td..haha

tak leh jadik ni.aku ngan fifah letak la harapan yang tinggi terhadap pakcik2 van kuning yang selalu tersadai.dem.tader gak.beribu riban sumpahan dan curse terpacul2 dari mulut aku.haha.dem.

nasib bek la ade klasmet aku yang sudi menghantar aku dan fifah ke bas satnd mbkt.dilah pnye bwk kete memang tak hengat la.pecut gler.20 minit je gua cakap lu.haha..sampai2 je aku rase syukur sangat2 and after cakap tengs berlari aku ke bas.alhamdulillah.ade pon..

after nek bas je,aku tros terase nak nanges.coz 1)dapat gak balik. 2)terharu dengan dilah dan hadila yang sanggup tolong dipagi2 hair 3)sian susahkan mereka di pagi2 hari. haha.

both of them are my saviour!tengs yang amat!!luv u so much!!hoho


pengganti micheal schumaker F1 = Dilah nadzir! meh klik blog life like a seesaw

dan tak lupe co pilot yang membantu dilah = hadila.haha

5 comments:

dIb said...

alhamdulillah....

MaYa MeiYa said...

syukur2..bedebo tak henggat pagi td..haha

dIb said...

ade bace kat blog dila nadzir td...

dilnaz said...

hahaha,,bap0k beso ko letak link ak..haha

nwei tq pomote my blog..haha
*gelak guling2

MaYa MeiYa said...

kak dib:die mmg lg awl2 ckp nak masok dlm blog..haha

dilah:bangge tak ade kwn cm aku ni promote blog ko gile pnye beso.haha

Search This Blog

Total Pageview