Pages

Thursday, May 19, 2011

burung yang suke marah.huh?

burung pon ade ske marah?aku ingat manusia je.hehe..tader la..ni pasal game kat iphone..yang orang tengah gilekannye men game ni..sampai wat real life.gile fan kan?haha..cop.tapi tak bermakna aku ade iphone.hehe..sesiapa yang sudi bagi iphone kat aku..telapak tangan dengan telapak kaki aku tadahkan untuk terima iphone..ngehngehngeh.

aku men kat facebook jer..korang carik la sendiri..taip je..hehe..

baru try test men pagi td..ni da level 12..tp stuck nih..geram aku..haha..ade bape level kat iphone aku tatau la..tp kat fb nih ade 21 level..mmg addictive gler..ape kat ko gie terai.ke aku je yang kaki game ni jadi addict nk men game nih?ahaha.korang pike la sendirik.

okeh.aku mau men dolu.huhu..

Tuesday, May 17, 2011

i miss him.
i really,really miss him.

haih.
aku nak sangat aku tutu mata,bukak mata die ade dpn aku.
but that will happen lama lagi..
sangat sangat lama.
oh i miss him..

Monday, May 09, 2011

yeay! setahun! yeay!

okeh.blog aku dah berumo setahun da.sile la tengok2 track time kat sebelah tu.hohohoho..tak sangka aku da setahun da berblogging ni..walaupon aku agak-gak jarang nak update blog ni.tader mase,bz.haha.alasan lebeh aku ni..

bukan ape..kekadang da ade da idea nak wat entri ape..tapi pastu aku lupe..sebab tu ade kawan blogger aku gak bagitau,klu da dapat idea nak wat entri,tros wat..jangan tangguh-tangguh..tapi jangan tengah dalam kelas lak ko gie wat entri kan..agak2 nak dpt penampo maut 100 kali, ko try ah.haha..

setahun.hurm.cam kejap je kan?

dia mahukan aku kembali..

petang nan indah itu aku tetiba tergerak hati untuk pegi cafe berseorangan..saje untuk mencari ketenangan jiwa sebentar....

sedang aku menikmati cappuccino di keheningan petang itu..tetiba aku ternampak dia.

ya dia.bersama-sama mikrofon, digenggam kemas di tangannya..perlahan-lahan mendekati aku sambil menyanyikan lagu nabil, dari jauh..

dengan penuh perasaan dia menyanyikan lagu itu untuk aku.aku terkejut dan terkesima.
tanpa aku sedar aku tersenyum dengan sendirinya..malu dan suka bercampur aduk..

=.= bersungguh dia menyanyikan lagu itu..sepertinya mahukan aku kembali didalam hidupnya..

oohhhhh.............







PAP!

aku terbangun dari tido petang.aih..sape bukak pintu aku aritu..kaco daun..baru aku nak tgk air mate dia nak menitik-menitik jatuh.ahahahahahahahahahahaha.sori ayat cheesy sket.tp ni la yang aku mimpi aritu..ngehngehngeh. aku bangun2 pon masih senyum2 ske gedik giler..seyez..sampai sekarang klu aku dengan lagi perasaan tersentuh tu mase ade lagi..sebab dia nyanyikan untuk aku..walaupon hanya mimpi..hihi..



dia ni la.yang nyanyikan lagu tu untuk aku.chansung oppa.hikhikhik.

mase tu aku tido sambil dengar lagu.and kebetulan mase mimpi chansung, lagu ni tengah main kat playlist aku.hebatkan?sampai boleh berkoleberasi dengan mimpi aku lak tu..hebat..haha

nah ni lagunye..meh kite dengar..sedap giler sware die..die tengah putus cinta kot,sebab die nyanyi penoh perasaan.haha.memandai je aku ni...


tapi aku suke lagi versi unplugged live.bez..nak tengok?gie carik kat youtube sendiri.haha

Sunday, May 08, 2011

kalau tidak penuh ilmu di dada..takkan sampei aku ke negara-negara ini.

aku da penah ke scotland..


aku da penah ke ireland..

ke india pon penah..

mesir lagi la..2 tahun sekali aku gie..

ni london..mmg tak yah cakap la setahun bape kali gie..

german pon penah aku jejaki..

hurm..jepon..slalu gie time bunga sakura luruh je..

russia pon aku da penah jejaki..


kalau tidak penuh ilmu di dada..takkan sampei aku ke negara-negara ini.
haha.

aku jeles ngan kawan2 aku bahagia stadi diluar negara.
nak gak!

Sunday, May 01, 2011

24:7,Gula-gula.kpop malaysia?plezzz....

okeh.aku tau sume owang da citer pasal grup2 agak tak sedar dir nih.tapi aku nak citer gak..ahh..tak kire..nak citer gak!haha..as fan of korean group,aku rase aku layak dan sangat2 patut berceritakan tentang grup nih.ngeh3..kejam aku...

alkisah..ade 2 group baru yang muncul tetiba,tader single or whatsoever,tetba je da wat group ala korean grup..yang boys- 24:7, yang girls- gula-gula. wat group kat fb and masok paper metro ngan gambar2 melentik-melentik aww gitu..i yang tonggek ni pon kalah taw..haha..nape nak tiru.nape cakap kpok malaysia..geli-geli.kpop tu kpop lah.no need la u'all as malaysian nak wat group kpop.duh.mpop sudah..malaysia pop.okeh pe.

1. 24:7
yang hujung kanan tu name die taemin.geli tak?

muke2 mintak penampar maut.plus tendangan sulung super dari aku.

gambar tah pape la..

okeh. tu je aku mampu bagi korang tengok.aku nak upload gambar yang len pon aku rase nak muntah gile-gile punye muntah.seriously.tolongla..aku tau fenomena korea mmg da menular dalam negara malaysia nih..tapi..tak perlu la tiru ulat-bulat kot..siap tiru ala-ala suju..klu nak tiru tu muke ala-ala pan asian ke,ade mix ke aku boleh terima okeh.haih.. dari pada kowang da start dapat loya-loya cam owg pregnant 10 bulan,meh tgk gambar kat bawah nih..sejok mateku memandang..haha

bigbang pon sopan.okeh aku ske kasut dowang nih.

lek je posing.aku tetap rase dowang hot.


my fav group! 2pm! 0.0

aku rase tader nak bagi penampo bile dowang wat cmtu..nak pelok2 ade la..aww...statement ko maya...haha..

yang paling aku tak leh blah pakaian dowang.dem.dem.dem.haha.saje tekan kan 3 kali.bukan setakat tak berselera,mak cik-mak cik yang ade bela anak ikan pon taubat teros.

seksi ke?buncit2.keding2.nampak tulang.aww.shekshinye.

nah amek ko!!ni yang tader baju.tengok perot..aww...0.0 ilang ilmu2 aku malam tadi.haha



2. Gula-gula
1st impression:cam comel ke mereka2 ini.macam.

stat aku tgk part ni:wonder girl malaysia? wtfish? aku sure wani klasmet aku carik paper tu bakar2.haha

dem.egt hot?


okeh.para lelaki mata jalang.ko nak tengok gambar grup yang perasan seksi dan hot tu.sile la pegi group page dowang.haha..ni je yang mampu aku bagi tengok sebab aku da muntah-muntah.haha.amat2 tak boleh terima.ko nak pakai skirt ke,skirt pendek camtu ke aku tak kesah.tu hal ko..lantak r..tapi...................aku malas nak cakap lebeh-lebeh.haha.kowang paham2 la sendiri..tak terdaya kau nak menaip..geli.geli.bek aku tengok wonder girls yang ori ni ha.sopan pon ye gak..tader nak pakai-pakai skirt camtu.heh.klu dowang ni pakai skirt pendek cmtu, dowang ade pakai seluar pendek taw.ni......aku tamo citer lebey.geli-geli.cukup la dulu.bek aku tengok wonder girls original ni ha.

elok je ha aku tengok dowang nih.comel lagi.


tgk,SNSD pon elok ja.comel. seksi amat?ermm..tak aku rase..


aduh.kaki.kaki.kaki.dem.dem.dem.
nah tengok.kaki WG ori ngan WG wannabe.kaki amoi2 keje kat CC lagi lawa.

so.aku cume nak cakap,tolong la tutup-tutup..sakit mata owang tengok keh.tengok datuk siti nurhaliza tu ha..penah ko nampak die seksi?pakai skirt?ade?meletop je sampai sekarang.klu nak populariti cepat pon tak usahle cam gitu...malu aku..walaupon aku ni pakai agak seksi(sebab gemok.haha) tapi aku lagi malu ngan mereka2 ini.haih.for cik abang-abang 24:7 perasan hot tuh.pakaian anda tu pon..2pm,2am,shinee tader tayang-tayang badan sangat..dowang lagi segan nak tayang badan klu yang tader sixpack tu ha..haih..aku rase klu dowg pose untuk gambar dengan pakaian yang elok,pose badan yang elok..aku rase tader la haters seramai ni..kowang g la check sendiri..haha..

lagipon buat ape nak tiru korea tu?ohh mentang-mentang kat malaysia sekarang ni tengah gilakan group from korea,you think that dowang leh terima kowang cmtu je?haha.sape yang terima camtu,stooopid.haha.tolongla.jangan cakap aku ni tak sokong barang malaysia la,tader jati diri la.helo.kowang tiru2 tu ade jati diri?kumpulan elite,kru rilek je lagi dulu sampai sekarang owang masih ingat pasal dowang..bagi yang lahir area tahun 90-an la kan..cam aku..haha

okeh.panjang lebar lak entri aku kali ni.aku nak dengar gak lagu-lagu dowang nih camne...klu cam group yang dari indonesia tu gak lagu-lagu kowang..aku pasti kowang akan dibenci selama-lamanya.haha.bukan aku je.malahan puluhan korea fans.dari pelusuk dunia.2pm pon silap2 buat group anti kowang nanti.haha.opps.terlebeh suda.

Search This Blog

Total Pageview