Pages

Sunday, May 01, 2011

24:7,Gula-gula.kpop malaysia?plezzz....

okeh.aku tau sume owang da citer pasal grup2 agak tak sedar dir nih.tapi aku nak citer gak..ahh..tak kire..nak citer gak!haha..as fan of korean group,aku rase aku layak dan sangat2 patut berceritakan tentang grup nih.ngeh3..kejam aku...

alkisah..ade 2 group baru yang muncul tetiba,tader single or whatsoever,tetba je da wat group ala korean grup..yang boys- 24:7, yang girls- gula-gula. wat group kat fb and masok paper metro ngan gambar2 melentik-melentik aww gitu..i yang tonggek ni pon kalah taw..haha..nape nak tiru.nape cakap kpok malaysia..geli-geli.kpop tu kpop lah.no need la u'all as malaysian nak wat group kpop.duh.mpop sudah..malaysia pop.okeh pe.

1. 24:7
yang hujung kanan tu name die taemin.geli tak?

muke2 mintak penampar maut.plus tendangan sulung super dari aku.

gambar tah pape la..

okeh. tu je aku mampu bagi korang tengok.aku nak upload gambar yang len pon aku rase nak muntah gile-gile punye muntah.seriously.tolongla..aku tau fenomena korea mmg da menular dalam negara malaysia nih..tapi..tak perlu la tiru ulat-bulat kot..siap tiru ala-ala suju..klu nak tiru tu muke ala-ala pan asian ke,ade mix ke aku boleh terima okeh.haih.. dari pada kowang da start dapat loya-loya cam owg pregnant 10 bulan,meh tgk gambar kat bawah nih..sejok mateku memandang..haha

bigbang pon sopan.okeh aku ske kasut dowang nih.

lek je posing.aku tetap rase dowang hot.


my fav group! 2pm! 0.0

aku rase tader nak bagi penampo bile dowang wat cmtu..nak pelok2 ade la..aww...statement ko maya...haha..

yang paling aku tak leh blah pakaian dowang.dem.dem.dem.haha.saje tekan kan 3 kali.bukan setakat tak berselera,mak cik-mak cik yang ade bela anak ikan pon taubat teros.

seksi ke?buncit2.keding2.nampak tulang.aww.shekshinye.

nah amek ko!!ni yang tader baju.tengok perot..aww...0.0 ilang ilmu2 aku malam tadi.haha



2. Gula-gula
1st impression:cam comel ke mereka2 ini.macam.

stat aku tgk part ni:wonder girl malaysia? wtfish? aku sure wani klasmet aku carik paper tu bakar2.haha

dem.egt hot?


okeh.para lelaki mata jalang.ko nak tengok gambar grup yang perasan seksi dan hot tu.sile la pegi group page dowang.haha..ni je yang mampu aku bagi tengok sebab aku da muntah-muntah.haha.amat2 tak boleh terima.ko nak pakai skirt ke,skirt pendek camtu ke aku tak kesah.tu hal ko..lantak r..tapi...................aku malas nak cakap lebeh-lebeh.haha.kowang paham2 la sendiri..tak terdaya kau nak menaip..geli.geli.bek aku tengok wonder girls yang ori ni ha.sopan pon ye gak..tader nak pakai-pakai skirt camtu.heh.klu dowang ni pakai skirt pendek cmtu, dowang ade pakai seluar pendek taw.ni......aku tamo citer lebey.geli-geli.cukup la dulu.bek aku tengok wonder girls original ni ha.

elok je ha aku tengok dowang nih.comel lagi.


tgk,SNSD pon elok ja.comel. seksi amat?ermm..tak aku rase..


aduh.kaki.kaki.kaki.dem.dem.dem.
nah tengok.kaki WG ori ngan WG wannabe.kaki amoi2 keje kat CC lagi lawa.

so.aku cume nak cakap,tolong la tutup-tutup..sakit mata owang tengok keh.tengok datuk siti nurhaliza tu ha..penah ko nampak die seksi?pakai skirt?ade?meletop je sampai sekarang.klu nak populariti cepat pon tak usahle cam gitu...malu aku..walaupon aku ni pakai agak seksi(sebab gemok.haha) tapi aku lagi malu ngan mereka2 ini.haih.for cik abang-abang 24:7 perasan hot tuh.pakaian anda tu pon..2pm,2am,shinee tader tayang-tayang badan sangat..dowang lagi segan nak tayang badan klu yang tader sixpack tu ha..haih..aku rase klu dowg pose untuk gambar dengan pakaian yang elok,pose badan yang elok..aku rase tader la haters seramai ni..kowang g la check sendiri..haha..

lagipon buat ape nak tiru korea tu?ohh mentang-mentang kat malaysia sekarang ni tengah gilakan group from korea,you think that dowang leh terima kowang cmtu je?haha.sape yang terima camtu,stooopid.haha.tolongla.jangan cakap aku ni tak sokong barang malaysia la,tader jati diri la.helo.kowang tiru2 tu ade jati diri?kumpulan elite,kru rilek je lagi dulu sampai sekarang owang masih ingat pasal dowang..bagi yang lahir area tahun 90-an la kan..cam aku..haha

okeh.panjang lebar lak entri aku kali ni.aku nak dengar gak lagu-lagu dowang nih camne...klu cam group yang dari indonesia tu gak lagu-lagu kowang..aku pasti kowang akan dibenci selama-lamanya.haha.bukan aku je.malahan puluhan korea fans.dari pelusuk dunia.2pm pon silap2 buat group anti kowang nanti.haha.opps.terlebeh suda.

4 comments:

dIb said...

uit, panjang lebau n3 kamu kali nih.. hehehehe..
stuju gak pasal tiru-meniru ni xlame.. same la mcm men-xerox mase exam, ilmu rase mcm xlekat je.. hahahah..
pastu dok ngaku dy la trendsetter, padahal dy yg dok ngikut orang.. oh, shit damn!!
lembu pny susu, sapi dpt name...

MaYa MeiYa said...

haha..tu la..terpanjang lak kan..hihi..
haha..masalah tol owang2 cmni..tatau la blh tahan ke tak..blom kua lagu da ade haters yang amat ramai..haha

Jaedie said...

muka jawa ada ati nak jadi korean!!serius xbley blah..dh nme ko tu melayu,islam plak tu..elok2 r sket pkai..

MaYa MeiYa said...

tau taper kan?muahaha..klu jawa tu jawa la gak..agagagagaga

Search This Blog

Total Pageview