Pages

Monday, May 09, 2011

yeay! setahun! yeay!

okeh.blog aku dah berumo setahun da.sile la tengok2 track time kat sebelah tu.hohohoho..tak sangka aku da setahun da berblogging ni..walaupon aku agak-gak jarang nak update blog ni.tader mase,bz.haha.alasan lebeh aku ni..

bukan ape..kekadang da ade da idea nak wat entri ape..tapi pastu aku lupe..sebab tu ade kawan blogger aku gak bagitau,klu da dapat idea nak wat entri,tros wat..jangan tangguh-tangguh..tapi jangan tengah dalam kelas lak ko gie wat entri kan..agak2 nak dpt penampo maut 100 kali, ko try ah.haha..

setahun.hurm.cam kejap je kan?

No comments:

Search This Blog

Total Pageview