Pages

Wednesday, July 06, 2011

sapu blog jap.habuk habuk.

haip haip! lame kebenonye aku tak menyapu kat blog aku ni.manenye tak umah pon jarang disapunye.opss.haha.okeh tu bukan aku.aku rajen yang amat.amat2 rajen.

bulan jun..hurm..2 je entri aku? 2 je?! gile menunjukan aku amat tekun melakukan praktikal kat gambang rituh.haha *pdhal tader tenet**teettt*

so aku dok umah ni mmg tak wat pape..selain online..kacau anak sedare..online lg..search lagu baru..search gambar chansung..tu je la keje aku. chansung makin kacak.ahaks. okeh tergedik lebeh.

chansung oppa!!erk apsal gedik lebeh aku ni.haha

selain itu aku sedang mengusahakan program kraf tangan yang tak beberapa nak cantek tu.tp comel, bak kate kawan ku di fesbuk semalam tentang karya beliau.ngehngehngehngeh.

okeh.aku tatau nak taip pe lg.

babai.haha

4 comments:

dilnaz said...

blog ni totally berhabuk! gud job sis. haha

fizah said...

blog aku lg berhabuk maya..hahaha

MaYa MeiYa said...

@dilnaz haha.sy tak mcm awk.kaki update.sy ni asal nak update je ilang idea.haha

MaYa MeiYa said...

@fizah meh kite sapu2 buang habok meh.haha

Search This Blog

Total Pageview