Pages

Thursday, August 11, 2011

semangat kreatip meningkat!

salam.haip haip.aku kat umah ni memang ketiadaan kerja.tatau nak wat pe.nak kate masak,petang-petang baru masak.ye ar sekarang kan bulan pose.aku pose okeh.haha.nak kate kemas-kemas.umah aku bukan nye sepah sangat.so sambil-sambil aku lepak,so aku terai polishkan semangat kekreatifan aku yang terlalu kreatif ni.haha.


ni external case untuk mak aku.imaya tu name glamer mak aku.haha.dapat external baru la katekan...

ni klip rambot aku yang pada aku sungguh comel.sebab kaler pink.puji hasil barang sendiri lak.muahahahahaha.


ni aku nampak ade kat blog sape tah wat stuffed keychain bentuk gaun.comel.tapi aku wat.buruk.haha.yang biru tu,ade ke gaun in real life camtuh?haha

ni lah akibatnya kalau da bosan sangat.padahal kerja LI dengan latihan sangkut tak siap-siap lagi.ngahahaahhaha.aku wat esok la.;) hahahha.dasar pemalas beta ini.

4 comments:

dilnaz said...

olololo..tomeynya gaun tu..hehehe

dIb said...

gud job sis! sat lg wa nk tag korang as my protege buleh x? hahahaha, tbe2x nk claim jd mentor korang pulak.. hahahaha....

MaYa MeiYa said...

@dilnaz:muahaha.kan? *bangge*

MaYa MeiYa said...

@kakdib:da lame kite bagitau name akak.promote2 lagi gitu my sifu.ngeh3.

Search This Blog

Total Pageview