Pages

Saturday, October 29, 2011

Thursday, October 27, 2011

running man mania.


aku gilekan running man skang ni.haha.lagi2 aku gilakan haha.dong hoon shi.cute gile die ni.haha.
memula ms aku tau die berlakon citer my sexy teacher, die ni pervert giler.giler aku tak ske.seriusly.tapi pas tengok running man aku jadi makin suke lak.walaupon kim jong kook,the commander pakwe impian aku.hahahahaha.

haha-shi.gwiyeweo..

ni episode aku paling suke.sebab dari penakut die nmpk berani.comel.heheee..

kene panggil pororo. sebab suke sangat pakai topi dengan cermin cam pororo.haha

hoho.aku tau ramai tak setuju ngan aku sebab perangai gile bengong dan tak senonoh die..tapi wat mase sekarang ni aku memang gilekan haroro ni,so memang tak leh nak wat pe la kan...haha.die ni bijak okeh.ade master.same gak ngan kim jong kook.

haroro gwiyeoun!


Sunday, October 23, 2011

Al-fatihah buat sahabatku.terima kasih diatas semua memori anda..


semalam telah perginya salah seorang sahabat yang sedikit sebanyak telah terlibat dalam kehidupan dan memori aku, walaupun sebentar. aku semacam masih tidak percaya.sungguh.sungguh aku tak percaya.aku bangun dari tido, masih memikirkan nya, betul atau tidak apa yang aku dengar semalam.

dia sangat baik. sangat baik.sepanjang aku mengenali beliau,dia sangat baik.jarang aku tengok die marah orang.senantiasa senyum.solat tak penah tinggal.dari kata kawan2nya segala amalan sunat sentiasa dijalankan.

aku harap die tenang disana, dan aku telah maafkan segala kesalahan dia.dari dalam lubuk hati ku ini.

tetiba aku menjadi takut.kalau tetiba kematian menjemput diriku, dan aku tak sempat menyiapkan segala persiapan di hadapan Allah.sungguh.aku takut.


Saturday, October 15, 2011

Friday, October 14, 2011

aku kool lagi matang.

aku terbaca satu entri kat sini.

bagus giler aku rase entri ni, dan wat aku rase malu dengan diri sendiri.yup malu dengan diri aku sendiri.

giler aku berhibernate dan depress lame-lame disebabkan hal-hal camni.kalau aku hiba dan duka pon bukan leh kembalikan hubungan aku ngan ex aku kan? so aku rase aku cam desprate giler nak mati.mengharap aku kembali cam dulu.

memang aku rase menyesal.dari hubungan kawan yang boleh gurau-gurau, tetba sekarang ni pas aku kapel and putus, nak taip congratulation kat wall die pon aku tak leh.aku rase menyesal.nape aku tak biar je hubungan kawan tu je.but then if da tertulis camni.aku kene terima gak kan? untuk pengalaman aku gak.

malu aku.dan aku suke entri tu. no need nak menagih simpati dengan ex korang. so pathetic. aku kan gadis berkarisma.nape la aku leh berperangai camtu.haishhh...malu aku.malu.

so aku akan jadi lagi kuat.dan bace dengan semangat entri2 kat blog tu.hoho.haha.hihi.
giler jap.sebab da mula banyak esaimen dan test.

Thursday, October 13, 2011

im alive! im back.

salam..

haip haip.aku kembali.haha.setelah menempuhi masa2 sukar dalam hidup aku.akhirnya aku boleh kembali semula bernafas.yeah! aku kan Lady gagah.tak bek la 'berhibernasi' camni lelame.boleh kene kanser kentut camni.hahahaha.

aku pon da rindu nak taip2, nak bebel2 ape yang aku nak bebel.aku pon manusia biasa.perlukan masa bersendirian untuk pulihkan hati.kan?so aku da semakin pulih.dengan cara ape? ha tu ko leh pm aku kat fesbuk aku nanti.aku bagitau detail2.haha.giler.

kini dengan azam baru,aku akan berusaha dapat png lagi tinggi dan tinggi, dan menjadi wanita berkaliber,bukan berkaki lebar.hoho.dan juga sebagai wanita anggun.kahkahkah.

sakit disebabkan hati memang parah.boleh buta mate aku.silap2 nek da power spek aku camni.haha.aku mungkin nampak kuat,gagah pada luarannya.tapi hakikatnya dalaman aku rapuh.lembik.pantang dikomen.aku akan frust sepanjang hari.nope.frust lame gak kot.menyalahkan diri sendiri.

so kepada kawan-kawan,sahabat-sahabat yang sudi menjadi sahabat aku,mendengar masalah aku,melihat tangisan dalam senyuman aku.aku ucapkan terima kasih yang amat2 pada kamu semua.ternyata kamu semua sememangnya rakan dan sahabat sepanjang hayat.walaupun tiada title BFF antara aku dan mereka.

terima kasih yang amat.dan im survive!again.

igonnamakediztypeofguylovemeforevaafterdiz.
muahahaha

so tinggalkan kenangan menjadi memori yang indah walaupon tader ape2 yang boleh dijadikan sebagai memori.and ready to hunt prey now! muahahahahahaha. auuumm!!

Search This Blog

Total Pageview