Pages

Thursday, October 27, 2011

running man mania.


aku gilekan running man skang ni.haha.lagi2 aku gilakan haha.dong hoon shi.cute gile die ni.haha.
memula ms aku tau die berlakon citer my sexy teacher, die ni pervert giler.giler aku tak ske.seriusly.tapi pas tengok running man aku jadi makin suke lak.walaupon kim jong kook,the commander pakwe impian aku.hahahahaha.

haha-shi.gwiyeweo..

ni episode aku paling suke.sebab dari penakut die nmpk berani.comel.heheee..

kene panggil pororo. sebab suke sangat pakai topi dengan cermin cam pororo.haha

hoho.aku tau ramai tak setuju ngan aku sebab perangai gile bengong dan tak senonoh die..tapi wat mase sekarang ni aku memang gilekan haroro ni,so memang tak leh nak wat pe la kan...haha.die ni bijak okeh.ade master.same gak ngan kim jong kook.

haroro gwiyeoun!


No comments:

Search This Blog

Total Pageview