Pages

Thursday, November 17, 2011

bahana daging.


hype hype.salam.

sempena raya korban yang lepas ni.yang tak bape nak lame da lepas ni.aku memang terima,ambil dan makan daging.muntahkedaghah.haha.well.kat u aku susah gile nak makan daging.program diet lg.tambah makcik kafe masak tak bez lagi.hoho.*cerewet*

sudahnye.bile nak balik cuti pertengahan sem ritu.memang aku dah niat nak makan banyak.daging banyak-banyak.siap tulis kat fesbuk lagi.muaahahahahha.and my mum usahakan impian saya itu.

balik-balik je umah.hamek.hari-hari aku makan daging.family aku sampai da muak.aku lek je ngunyah daging cam keropok depan tv.muahaha.memang puas ati betul aku makan.

yang tak best nye.after-effect makan daging ni.badan tak sehat.panas dalam. merana aku kat tempat praktikal aku ni.nak makan tak boleh.nak minum pon susah.nak cakap pon susah.sampai minum air badak.ala yang untuk kurangkan panas dalam badan, baru lega.

ape aku nak tekan kan kat sini.
jangan makan daging banyak-banyak.nanti demam.aku takpe.muahahahahahaha.

Sunday, November 13, 2011

pencarian tak berkesudahan.

hype.tajuk tak leh blah kan?haha.da lame tak menaip entry baru, setelah cuti seminggu dua men game kat facebook macam orang gile, nek sawan buih-buih mulut.haha.

pencarian.
maksudnya aku tengah cari pakwe sekarang nih.dalam erti kate lain.carik target.
tak berkesudahan.
maksudnya sampai kesudah masih tak sudah-sudah lagi.*ape aku merepek nih*

maksud panjangnya entry ini.
aku usha-usha mamat-mamat yang berkenan di mata dan di hati.tapi mesti mamat-mamat yang di usha-usha ni dah berpunya.haih.usha mamat ni.dah kawen.usha mamat tu.da ade awek.haih.

takpela.aku harus bersabar.tu tandanya aku mesti kena tumpukan pelajaran.muahaaha.poyo ayat.belum sampai seru lagi bak kate orang-orang biasa.jodoh aku lambat lagi.

maybe aku kene praktikan semula cara aku yang dulu kot.gadoh macam orang gila.last-last kapel dengan orang yang kau gadoh bagai nak gila.mostly camtu.haih.

*gugurla dari langit*

haha.doakan aku dapat jodoh.haha.

Search This Blog

Total Pageview