Pages

Thursday, November 17, 2011

bahana daging.


hype hype.salam.

sempena raya korban yang lepas ni.yang tak bape nak lame da lepas ni.aku memang terima,ambil dan makan daging.muntahkedaghah.haha.well.kat u aku susah gile nak makan daging.program diet lg.tambah makcik kafe masak tak bez lagi.hoho.*cerewet*

sudahnye.bile nak balik cuti pertengahan sem ritu.memang aku dah niat nak makan banyak.daging banyak-banyak.siap tulis kat fesbuk lagi.muaahahahahha.and my mum usahakan impian saya itu.

balik-balik je umah.hamek.hari-hari aku makan daging.family aku sampai da muak.aku lek je ngunyah daging cam keropok depan tv.muahaha.memang puas ati betul aku makan.

yang tak best nye.after-effect makan daging ni.badan tak sehat.panas dalam. merana aku kat tempat praktikal aku ni.nak makan tak boleh.nak minum pon susah.nak cakap pon susah.sampai minum air badak.ala yang untuk kurangkan panas dalam badan, baru lega.

ape aku nak tekan kan kat sini.
jangan makan daging banyak-banyak.nanti demam.aku takpe.muahahahahahaha.

No comments:

Search This Blog

Total Pageview