Pages

Sunday, November 13, 2011

pencarian tak berkesudahan.

hype.tajuk tak leh blah kan?haha.da lame tak menaip entry baru, setelah cuti seminggu dua men game kat facebook macam orang gile, nek sawan buih-buih mulut.haha.

pencarian.
maksudnya aku tengah cari pakwe sekarang nih.dalam erti kate lain.carik target.
tak berkesudahan.
maksudnya sampai kesudah masih tak sudah-sudah lagi.*ape aku merepek nih*

maksud panjangnya entry ini.
aku usha-usha mamat-mamat yang berkenan di mata dan di hati.tapi mesti mamat-mamat yang di usha-usha ni dah berpunya.haih.usha mamat ni.dah kawen.usha mamat tu.da ade awek.haih.

takpela.aku harus bersabar.tu tandanya aku mesti kena tumpukan pelajaran.muahaaha.poyo ayat.belum sampai seru lagi bak kate orang-orang biasa.jodoh aku lambat lagi.

maybe aku kene praktikan semula cara aku yang dulu kot.gadoh macam orang gila.last-last kapel dengan orang yang kau gadoh bagai nak gila.mostly camtu.haih.

*gugurla dari langit*

haha.doakan aku dapat jodoh.haha.

2 comments:

mr kay said...

HAHAHHAHAHA!! terbaik!!

MaYa MeiYa said...

sengal.ape yang terbaek?chet.haha

Search This Blog

Total Pageview