Pages

Saturday, December 31, 2011

perihal exam.dan makanan.

lapo-lapo.aku nak makan sekarang ni.

haip.
sempena nak exam ni.aku nak mintak maaf kepada readers dan bloggers yang baca entri-entri aku yang sebelum ni,kalau ade terasa di jiwa.hamba minta diampunkan.heee.
okeh. dalam 2-3 hari lagi da nak start exam.tapi aku satu hape pon tak bace lagi.bijak-bijak.turun lagi result ko baru tau.huh.mintak dijauhkan.

btw cakap pasal makanan.aku ade nampak senior post kat fb, lebeh kurang camni la die post, yang die time nak exam tak leh nak benti makan.kalau benti susah nak fokus mase blaja.


aku pon ade sindrom camtu.makan sambil belajar.malahan bukan makan je.tengok tv sambil belajar.dengar muzik sambil belajar.mak aku selalu cakap,aku ni pelik.sebab boleh stadi depan tv.kalau kene adik-adik aku, memang mata kat tv aje la.haha

aku dengan makanan memang susah nak dipisahkan.sebab tu aku tak kurus-kurus.muahahahaha. dan bile aku nak stay up,makanan lah jadi peneman aku.menguyah tanpa henti 24 jam.rekod terbaek tu.cume tak masuk buku Guiness book of record je.haha.sebab tu bile aku balik umah selepas final sume orang akan cakap aku gemok.gemok dan muka bulat.haha

so,makanan dan exam memang tak boleh dipisahkan.same la ngan aku gak.makanan dengan aku.haha

Saturday, December 24, 2011

quote from someone.

gambartiadakaitanlangsung.haha

***
silence doesnt mean you are running away from problem or doesnt feel a thing, but just keeping it all in yourself...the feeling and memories already been forged deep inside and cant be erase...




***
ianya seakan menjawab entri aku yang sebelum ni je.ye tak? haha.
sape yang jawab?biarla tuan diri yang tau.
terima kasih.

Sunday, December 18, 2011

streesssssssss.

warghhh!!! i really.really need a rest.

aku tatau nape bile nak dekat exam je mesti banyak esaimen kene anta. test bagai-bagai.
time ni la terkejar-kejar buat sume bende dalam satu mase.sakit kepala aku nak bahagi otak wat keje pelbagai-bagai ni.nak tahan mate tido lagi.stresss nyerrrrr!!
last-last mate aku jadi macam ni.

tolong la.and became more worse, bile start stress tetiba bitter memories come out.
oouuhhhhh.aku paling benci part ni.benci.benci.

tapi aku tak salahkan memori tu.aku salahkan diri sendiri.
yang masih terlalu obses dan memerasankan diri sendiri.huh.

stresssssssssssssssssssssssssss!!!!!!!!

Tuesday, December 06, 2011

how to move on.lit crazy rite now.

kenapa memori otak kita tak macam pendrive, thumbdrive?
aku da tak larat da dengan sume bende ni.sangat2.
sampai orang lain datang pon aku tak pandang.

gara-gara beliau.tapi die tentu da tak pedulikan aku.siapa aku dalam diri dia?nothing.
sekelumit habuk.nope.secubit zarah.

tolongla.aku da tak larat.aku tak larat.nape perasan tu masih keliling hati ni lagi.
padahal da lame beliau da tiada perasaan.kau je yang perasan.
tiada kenangan.tiada gambar.tiada hadiah kenangan.
jadi nape aku masih macam ni lagi.nape aku masih macam ni lagi.

aku penat.penat menerima dan memberi hati.

Search This Blog

Total Pageview