Pages

Saturday, December 31, 2011

perihal exam.dan makanan.

lapo-lapo.aku nak makan sekarang ni.

haip.
sempena nak exam ni.aku nak mintak maaf kepada readers dan bloggers yang baca entri-entri aku yang sebelum ni,kalau ade terasa di jiwa.hamba minta diampunkan.heee.
okeh. dalam 2-3 hari lagi da nak start exam.tapi aku satu hape pon tak bace lagi.bijak-bijak.turun lagi result ko baru tau.huh.mintak dijauhkan.

btw cakap pasal makanan.aku ade nampak senior post kat fb, lebeh kurang camni la die post, yang die time nak exam tak leh nak benti makan.kalau benti susah nak fokus mase blaja.


aku pon ade sindrom camtu.makan sambil belajar.malahan bukan makan je.tengok tv sambil belajar.dengar muzik sambil belajar.mak aku selalu cakap,aku ni pelik.sebab boleh stadi depan tv.kalau kene adik-adik aku, memang mata kat tv aje la.haha

aku dengan makanan memang susah nak dipisahkan.sebab tu aku tak kurus-kurus.muahahahaha. dan bile aku nak stay up,makanan lah jadi peneman aku.menguyah tanpa henti 24 jam.rekod terbaek tu.cume tak masuk buku Guiness book of record je.haha.sebab tu bile aku balik umah selepas final sume orang akan cakap aku gemok.gemok dan muka bulat.haha

so,makanan dan exam memang tak boleh dipisahkan.same la ngan aku gak.makanan dengan aku.haha

2 comments:

dear yayah said...

reason why bila study kita akan lapar>> sbb stress study! so, rileks kan diri kalu xnk lapar.. nganganga

MaYa MeiYa said...

tadernye nk rilek yayah oi..haha

Search This Blog

Total Pageview