Pages

Sunday, December 18, 2011

streesssssssss.

warghhh!!! i really.really need a rest.

aku tatau nape bile nak dekat exam je mesti banyak esaimen kene anta. test bagai-bagai.
time ni la terkejar-kejar buat sume bende dalam satu mase.sakit kepala aku nak bahagi otak wat keje pelbagai-bagai ni.nak tahan mate tido lagi.stresss nyerrrrr!!
last-last mate aku jadi macam ni.

tolong la.and became more worse, bile start stress tetiba bitter memories come out.
oouuhhhhh.aku paling benci part ni.benci.benci.

tapi aku tak salahkan memori tu.aku salahkan diri sendiri.
yang masih terlalu obses dan memerasankan diri sendiri.huh.

stresssssssssssssssssssssssssss!!!!!!!!

No comments:

Search This Blog

Total Pageview