Pages

Wednesday, July 25, 2012

kini hati mati.

salam.pergh.tajuk tak nak lagi tak boleh blah kan.haha.saje nak bagi gimik setelah lame tak memblogging.

okeh kembali pada tajuk.seperti telah ku ceritakan pada post-post sebelum ni,kalau aku start suke kat seseorang tu, mesti ade halangan, samada lelaki tu da ade makwe la, da ade someone beside him dan kes paling dahsyat, laki orang.haha.tapi orang kate suke dalam diam je la. so then i decided tak mau ade perasaan with the guys.

Lame gak aku malas nak layan suke-suke orang ni, tetapi tetiba aku suka dengan seseorang ni. tetapi akhirnya dia suka dengan kawan aku.pergh....sedih je hati aku ni...tapi nak wat camne...pasrah je la...jodoh untuk aku kawen lambat lagi kot.haha.

macam desprate sangat lak bunyi nye.ngehngehngeh.

p/s:kalau korang ade kawan lelaki yang macam aku ni ha,tader orang nak, korang rekomen kan la kat aku.haha.

No comments:

Search This Blog

Total Pageview