Pages

Monday, September 09, 2013

minions attack!

salam semua..hewhew.haa..seperti yang dijanjikan, entri kali ni pasal minion lagi. tapi saiz yang beso sikit. meh tengok.
in progress. yang 2 orang tu leka tengok despicable me 2.







haha.sejarahnye aku try nak wat phone casing untuk phone adik aku. tapi masa tengah buat tu si amjad dengan athir yang terlebih teruja nak main dengan felt minion yang tak siap tu. jadi terpaksa la aku buat plushie lagi beso sikit. haha.

P/S: da lama-lama tengok minion ni tertonggok kat meja, cam jahat pulak muke die ni.ahaha

No comments:

Search This Blog

Total Pageview