Pages

Friday, September 06, 2013

potong.tampal.jadi barang.jual.

salam semuaaaa~~~
sehat kah anda-anda semua? haha. okeh poyo soalan. semenjak dua menjak menjadi penganggur tegar ni, otak aku memang susah bebenornye nak berkembang. jadi internet addict pulak tu. duapulohpat jam menghadap depan laptop sahaja. haha.

tapi ade alasannye..aku nak cari kerja. yela memandangkan teman seangkatan semua dah ade kerja, aku je dok tercongok-congok kat umah. nasib baik kat umah ni ada geng ajak gaduh, anak sedara 2 orang; amjad dan athir. ada la jugak aktiviti yang boleh aku buat.hewhew.

selain itu. heh. selain itu. poyo aku. ahaha. selain tu aku pun terai-merai buat kraf, keychain pastu jual kat kawan-kawan adik aku yang form 5 tu. pandai tak aku cari pelanggan? hewhewhew. aku memang bosan gila-gila punya bosan. haha. nasib baik laku u'olls..

lollipop, popsicle, cupcake and doughnut. pakai felt je semua-semua ni..

yang ni tempahan dari adik aku punya kawan. haha.

aku ni punya la kebosanan sampai adik buat permintaan buat minion dengan kepala ironman pon aku buat. haha. nasib baik jadi. rase cam nak buat bisnes internet pula. haha. laku kalau jual ni. hahaha


bello! banana~~ potatona~~~


yang ni kepala 'kotak' ironman. haha. beso kuih raya tu ha. memang kecikkk je.. haha

sebenarnye yang minion tu aku yang berminat nak buat. ingat nak gantung kat phone sendiri. tapi satu adik aku amek, satu lagi abang sedara aku yang gilakan minion pegi 'curik'. haha. yang beso sikit pon aku ade buat, spesel buat anak sedara aku tu. entri lain la aku citer. haha

Search This Blog

Total Pageview